Beskrivning

Hantera naturkrafterna och möt dina rädslor för att överleva natten.

Träd in i den dödliga men vackra världen i Song in the Smoke, ett uppslukande överlevnadsäventyr till PlayStation VR.

Försök att överleva till gryningen i en förrädisk skog full av hungriga odjur. Tillverka vapen för alla tillfällen då anfall är bästa försvar. Gör upp eldar när det är bäst att ta det säkra före det osäkra. Håll ständigt utkik efter lovande lägerplatser. Det här är sånt du måste tänka på om du ska överleva natten.

I takt med att du utforskar miljön, lär dig dess hemligheter och slåss mot rovdjur blir du bättre och bättre rustad i den ständiga kampen om överlevnad. Så småningom kan du röra dig mot det mystiska enorma trädet i fjärran, motiverad av visioner av en mystisk shaman som tycks leva i en annan värld.

Tillverka vapen
Spelvärlden är full av material du kan använda för att vända oddsen till din fördel. Bygg en pilbåge eller tillverka en påk att mota bort fiender med, koka ihop motgift och brygder för att läka skador, och håll dig varm genom att tillverka kläder och göra upp eld.

Utforska en mystisk värld
Hjortar dricker från vattenhål bredvid tvåfotingar med lila fjädrar, märkliga vesselliknande varelser leker i småskogen, och du kanske får skymta en best så stor att den mest liknar ett vilande stenblock.

Intensiv överlevnad
Låt dig slukas upp av all action med stöd för de rörelsekänsliga handkontrollerna PS Move. Simulera rörelserna av att spänna en båge, tälja trä eller slå ihop stenar för att göra upp en eld.

OBS! Spelet Kräver Playstation VR2

Objektnr 631352125

Visningar 33

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 26 maj 19:37

Song in the Smoke Rekindled (PSVR2) - Helt nytt till PS5 | Playstation 5 VR2!

Pris

347 kr
Annonsen är avslutad

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 338 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?