Beskrivning

Rose Naturelle Intense Eau de Parfum for Women är en ny och modern rosendoft som kombinerar naturens styrka och spontanitet med Chloé-kvinnans fria och naturliga väsen.
-
Hon utstrålar självsäkerhet, äkthet och kvinnlighet och är fullständigt trygg i sig själv. Chloé-andan i sin renaste form. Eau de Parfum Intense är en vegansk parfym som innehåller 100 % naturlig doft. Vartenda stråk av den symboliska doften av trä och rosor påminner dig om en ren och naturlig atmosfär som lindrar och väcker sinnena. Chloé har noggrant valt ut huvudingredienserna till Rose Naturelle Intense.
-
Söt och fräsch bergamott är ett nytt och spännande inslag i kompositionen. Den följs av en ren och ljus not av neroli med stråk av blomblad, och glider över i en raffinerad och utsökt doft av ekologisk ros – en karaktäristisk not med ett stråk av rökt och vaniljdoftande ekträ som är upcyklat från träindustrin. En bas av krämigt sandelträ ger doften en fantastisk fyllighet medan ett stråk av cederträ ger den en tidlös elegans.

Läs innan bud!

Synar allt så noga jag kan, alla mina auktioner säljes i befintligt skick enligt beskrivning och bilder, ingen återbetalning/öppet köp.

Reserverar jag mig för ev skönhetsfel,
Kommer från ett rök-, djurfritt hem.

Betalning sker via swish, helst samma dag men senast 3 dagar efter vunnen auktion, om ingen annan överenskommelse skett. Paket postas 3-5 dagar efter betalning.
Var god och kontrollera era kontaktuppgifter innan betalning!

Säljer flera objekt, kan samfrakta.

Ansvarar ej för postens slarv, därav spårbar frakt, men vill ni ha annat frakt-alternativ är det bara att säga till! Dock möter jag ej upp.
Maila för frågor!

Objektnr 633472681

Visningar 46

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 24 maj 21:14

Chloé Rose Naturelle Intense 30ml EdP

Utropspris

|0 Bud

650 kr

Auktionen avslutades utan bud

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?