Beskrivning

Bioeffect EGF Day Serum är ett anti-aging serum speciellt utvecklat för att användas under dagtid. Serumet reducerar rynkor och fina linjer, förbättrar hudtonen och hudens textur, samtidigt som den återfuktar huden. En gelliknande textur som lätt absorberas in i huden. Idealisk bas för make-up och som primer. Passar alla hudtyper, optimalt för kombinerad/fet hud. Fri från parfym, alkohol och olja.

-Återfuktar huden
-Reducerar rynkor och fina linjer
-Idealisk make-up bas

Huvudingrediensen är växtproducerad EGF (Epidermal Growth Factor). EGF är ett protein som finns naturligt i huden, fungerar genom cell till cell kommunikation. När vi åldras avtar hudens naturliga produktion av EGF, cellkomunikatinen blir långsammare.

Bioeffects produkter tillför växtbaserad EGF producerad i kornfrön, som säger åt huden att snabba på sin förnyelseprocess och återställa dess naturliga lyster. Resultatet fastare hud med ökad volym, fina linjer och rynkor reduceras samtidigt som fuktnivåerna ökar i huden och lystern maximeras. Innehåller även hyaluronsyra och glycerin som återfuktar och binder fukten i huden.

Tips!
Applicera Bioeffect EGF Day Serum på morgonen och Bioeffect EGF Serum på kvällen, för optimalt resultat

Användning:
Applicera på ren och torr hud i ansiktet och på halsen varje morgon. Låt serumet absorberas in i huden under 10-15 minuter innan du applicerar ytterliggare hudvård eller make-up.

För bästa resultat, kombinera med att använda BIOEFFECT EGF SERUM under natten. Applicera BIOEFFECT EGF DAY SERUM på morgonen och BIOEFFECT EGF SERUM på kvällen, så att du drar nytta av ani-age-effekten dygnet runt.

EGF ingrediensen är som en ”primadonna” som vill stå själv i rampljuset. EGF är känslig för en rad olika ämnen och vill inte blandas med t.ex. oljor/fetter, vitaminer eller alkohol. Vi rekommenderar därför en icke-oljebaserad rengöring tillsammans med BIOEFFECT.

Äkta och oöppnad. Innehåll: resestorlek 5 ml (Flaskan är 7,5 cm lång). Värde: 224 kr (30 ml kostar 1345 kr).
Perfekt att ta med på resan, eller för dig som skulle vilja testa innan du köper fullstorlek.

Var vänlig betala inom tre dagar efter att du har vunnit budet.
Kontakta oss om du vill betala senare.
Vi skickar i regel paketet dagen efter du har betalat.

Titta gärna på våra övriga auktioner.
Vi samfraktar gärna om det är möjligt, vilket kan minska fraktkostnader.

OBS! Som företag behöver vi lägga på 25% moms på fraktkostnader, något privatpersoner inte behöver göra. De fraktkostnader vi anger inkluderar denna momskostnad.

Objektnr 560551801

Visningar 599

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

BIOEFFECT EGF AGE-DEFYING DAY SERUM, 5 ML, OÖPPNAD! VÄRDE: 224 KR

Pris

149 kr

Perfect_gifts

Linköping, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

1 331 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?