Beskrivning

Bluetooth-föremålsspårare, nyckelhittare, spårningsbricka, föremålslokalisator för Apple enheter

Fungerar med AirTag app Hitta.

Bluetooth-föremålsspårare, nyckelhittare, föremålslokalisator för Apple iOS-enheter. Smart tag-föremålsökare som fungerar med Apples officiella Hitta-app (Find My). Endast kompatibel med iOS. Utbytbart batteri med lång livslängd. Smart spårare för nycklar, väskor, plånböcker, husdjur.

HITTA - I NÄRHETEN OCH LÅNGT BORT: När du har tappat bort en sak kan du använda Hitta-appen för att kontakta din smarta spårare när den är inom Bluetooth-räckvidd. Den kan leda dig till rätt plats eller berätta den senaste platsen. Du kan också hitta föremål längre bort med hjälp av hundratals miljoner Apple-enheter.

ALARM FÖR KVARGLÖMDA FÖREMÅL: Aktivera "Avisera vid kvarglömda föremål" via Apples Hitta-app och du kommer att få en avisering när du glömmer enheten någonstans.

SKYDD FÖR INTEGRITET: För att skydda integriteten är all kommunikation anonym och krypterad. Platsdata och historik lagras aldrig på spåraren.

FUNGERAR MED APPLES HITTA-APP & ENKEL PARNING: Använd bara den förinstallerade Hitta-appen och tryck på "Lägg till föremål" och "Andra kompatibla föremål", och parningen kan slutföras inom 30 sekunder. Du kan lokalisera spårningsbrickan var som helst i världen med hjälp av Apples nätverk av miljontals enheter.

PORTABEL OCH LÅNGVARIGT BATTERI: Spårningsbrickan har en högljudd notifieringssignal på upp till 90 dB. Enheten levereras med ett CR2032-batteri, med upp till 1 års batterilivslängd. När batteriet är lågt kommer enheten att meddela dig om att byta batteri.

* Vikt: 11 gram
* Dimensioner: 36*36*7.8 mm
* Ljud: Inbyggda högtalare
* Batteri: Utbytbart batteri (CR2032)
* Färg: Vit
* Fästrem: Medföljer
* OBS: Fungerar endast med Apple-produkter (iPhone / iPad med iOS 14.5 eller nyare), ej Android.

Objektnr 633736536

Visningar 27

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 21 maj 22:44

Bluetooth-föremålsspårare, nyckelhittare, spårningsbricka för Apple enheter

Såld för

149 kr

Annonsen är avslutad

Såld med köp nu

ivin

Gammelstad, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

414 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?