Beskrivning

Tillagt i objektsbeskrivningen 6 maj 12:19

Ticketmaster mailade precis att det inte längre är lead booker event & att transfer har öppnat det betyder att vi inte behöver mötas upp innan & krångla med insläpp osv utan jag kan skicka biljetterna till er direkt vid vinst.

2 AV 4:
Det här är annons ett av två har delat upp dessa biljetter till eras tour i 2 olika annonser men har 4 i anslutning med varandra men ifall någon söker för 4 personer så är det här ett perfekt tillfälle att lyckas få 4 biljetter bredvid varandra, jag kommer själv stå på främre stå på lördag men kommer möta er för att släppa in er om ticketmaster håller fast vid att lead booker måste vara med vid entré, vilket det mer & mer ser ut att dom kommer stå fast vid.

KÄNN DIG TRYGG:
Om det känns obehagligt att köpa av mig här på tradera så kolla in mina omdömen har haft tradera i 22 år & har inte ett enda negativt omdöme under den tiden, har ni frågor innan annonsen går ut så skicka meddelande jag kan ta facetime eller annat om det behövs. Vid vinst vill jag dock ha någon slags deposition eller betalt i förhand så jag vet ni verkligen vill ha biljetterna & att det inte bara är någon dåre som lägger bud för att förstöra.

VIKTIGT:
Då det inte går att överföra eller utföra resale på dessa biljetter så behöver ni gå in med mig på konserten. Jag är på plats på samtliga konserter men har köpt biljetter på annan sektion, biljetterna står i mitt namn & vid vinst av auktion så skickar jag mina konaktuppgifter & vi bestämmer vart någonstans vi träffas innan konserten för att åka dit tillsammans. Jag kommer bo på Grand Hotel så vill ni komma dit innan så kan det säkert lösas för tror det kan bli svårt att träffas ute vid arenan men är det så att det funkar bättre så kör vi naturligtvis på det. Om nu mot all förmodan ticketmaster bestämmer sig att biljetter kommer gå att föra över eller att lead booker inte längre behövs så förs biljetterna naturligtvis över istället. Samt går det att föra över biljetterna men om lead booker fortfarande måste gå med till entrén så fixar vi det också.

Objektnr 632156531

Visningar 1 309

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 7 maj 18:47

2st Taylor Swift biljetter Stockholm Lördag 18/5 (finns 2 till i anslutning)

Slutpris

|

8 700 kr

Auktionen är avslutad

Sgt.Major vann auktionen

Chowie

Stockholm, Sverige

Chowie

Verifierad

268 omdömen

Mer från samma kategori

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?