Beskrivning

Knälång, prickig klänning i trikå i perfekt skick från Pure Female. Etiketter saknas och bara använd 1 gång.

Ibland är det enkla precis vad man behöver. Den här klänningen bjuder på förenklad perfektion med tyg i mjukaste viskos-trikå och den tidlösa pricken på en mörkröd botten. Tyget är en trikå i viskos med mycket stretch vilket gör att klänningen smiter åt fint över den figursydda överdelen för att sedan falla ut i en mjuk kjol med mycket vidd.

Klänningen är avskuren i midjan och har en rynkad kjol med fint fall. Fickor i sidorna, lagom stora för att stoppa mobilen i och annat smått, perfekt för att slippa ta med sig väskan.

Detaljer:
Knälång klänning sydd i stretchig trikå i viskos/elastan.
¾-ärm.
Vid kjol med rynk i midjan.
Rundad halsringning.

Klänningens mått:
Hel längd 105
Ärmlängd 52
Bystvidd 110
Midjevidd 104
Vidd nertill 210

Tänk på att detta är plaggets mått och att det är ett stretchigt tyg. Jämför gärna dessa mått med ett liknande plagg du har hemma (jämför inte med dina kroppsmått).

94% Viskos 6% Elastan


Fraktinformation:
Vi tillämpar Postnord spårbar frakt för att garantera leveransen av din klänning. Din klänning kommer att skickas inom 7 arbetsdagar från det att din betalning har slutförts.

Reklamation och retur:
Vi erbjuder reklamation om klänningen avviker från beskrivningen i annonsen, och vi står för returfrakten i sådana fall. Det är viktigt att notera att eftersom vi förmedlar klänningar från privatpersoner, kan vi inte erbjuda fri returrätt om en klänning inte passar. Vi vill dock påminna dig om att du har möjlighet att sälja klänningen vidare genom vår tjänst.

Vi förmedlar klänningar som en gång har klickats hem från Pure Females online-shop och som nu är redo att älskas på nytt. Det kan vara allt från klänningar i nyskick till klänningar med en lång historia att berätta. Du hittar detaljerad information om varje klänning i dess annons, inklusive annan relevant information. Vi garanterar att både kund och klänning är äkta, då båda verifieras genom sitt originalköp hos Pure Female.

Objektnr 633361809

Visningar 146

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 24 maj 06:35

Printed ideal short jersey dress - Dark red dot

Såld för

480 kr
Annonsen är avslutad

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?