Beskrivning

Fibaro Home Center 2
Styr alla dina smarta enheter från en och samma kontrollenhet – Fibaro Home Center 2. Kontrollera dina smarta enheter med hjälp av röststyrning eller Fibaro appen i din telefon.
Appens intuitiva instrumentpanel är så utformad att du kan komma åt allt du behöver för att styra ditt hem med ett enda klick så fort du aktiverat appen. Du får veta vad som händer i ditt hem på en gång. Fibaro Home Center 2 är kompatibel med Amazon Alexa och Google Assistant.

  • ¤ Smart kontroll över hela hemmet
  • ¤ Gateway för Z-Wave nätverk
  • ¤ Kontrollera upp till 230 enheter
  • ¤ Fungerar även när internetkoppling saknas.
  • ¤ Hanterar media-/videoövervakning.

Scener
Oberoende GPS-positionering kombinerat med avancerade användarrättigheter låter dig skapa enkla scener för varje familjemedlem, oavsett var de befinner sig i världen. Det innovativa användarvänliga webgränssnittet är enkelt att installera, navigera i och du kan smidigt kontrollera det via din smartphone eller surfplatta. Dessutom kan användaren enkelt skapa händelse- och tidsbestämda scener för olika enheter och installera LUA-programmering för mer avancerade scener.

Kommunikationsprotokoll och kompatibilitet
Fibaro Home Center 2 kontrollerar dina Fibaro Z-Wave enheter. Den är även kompatibel med majoriteten av tredjeparts Z-Wave enheter och du kan använda en rad av olika inbyggda drivers till att ansluta multimediasystem så som TV-apparater, IP-kameror, termostat, säkerhetslarm och mediaspelare. (IFTTT, Philips Hue, Sonos, Samsung SmartThings, Netamo, Google Home, Alexa etc.)

Anslut flera hem
Kontrollenheter gör det möjligt för dig att integrera flera Home Center (HC2 or HCL) i ett enda system – perfekt om du bor i ett stort hus eller äger flera lägenheter.

Larm
Home Center 2 är utrustad med en egen larmpanel. Den låter dig sätta igång eller stänga av sensorer separat, oavsett var du befinner dig.

Processor
En inbyggd Intel 1.6 Atom processor bearbetar programvara lokalt och lagrar din data direkt i kontrollen. Det innebär snabbare drift och ökad säkerhet. Eftersom kontrollenheten inte lagrar data i molnet fungerar Home Center 2 även om internetuppkopplingen bryts.

Andra viktiga funktioner:
- Kontrollera ditt smarta hem via Fibaro appen
- Typ av strömkälla: 9-12 VDC (nätaggregat ingår)
- Kompatibel med: Android, IOS, Windows Mobile, OS, Windows
- Intel Atom Dual Core (1,6 GHz)
- 10/100/1000 Base-T (Gigabit) Ethernet via RJ45-kontakt
- 2 GB SLC och 4 GB MLC Recovery Disc

Fabriksåterställd och i 100% funktionellt nyskick.

Nypris: 4990 kr

Objektnr 631484601

Visningar 90

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 5 maj 12:23

Fibaro Home Center 2 (Hub för smarta hem)

Slutpris

|

299 kr

Auktionen är avslutad

anmi2011 vann auktionen

Märkesfamiljen

HUDDINGE, Sverige

5.0

Märkesfamiljen

Verifierad

Toppsäljare

150 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?