Beskrivning

180 Stycken Hårringar
180 stycken hårsmycken som kan appliceras dem på flätor, hästsvansar, dreadlocks och mer, fashionabel och cool, visa din personlighet.

- 8 stilar guld/silver hårdekoration inklusive 9 mm dreadlocks pärlor, 15 mm dreadlocks pärlor, hårspiraler, hårspole, hårflätningsringar, och hänge hårspänne i fjäril/snöflinga/bladdesign, uppfyller alla dina dekorationsbehov och gör din frisyr mer attraktiv.
- Dessa hårspolar är gjorda av högkvalitativt legeringsmaterial och med pläterad teknik, rostar inte och färgen bleknar inte, även mjuka och stretchiga för att hålla dina lockar på plats.
- De är glänsande, klassiska och vackra, lämpliga för hårförlängningar och hårflätor.
- Vacker flexibilitet, lätt att öppna och stänga, de kan dras på dreadlocks och flätor av alla storlekar. fläta bara ditt hår i önskad stil, öppna sedan hårringen och sätt den direkt i håret eller runt dreadlocks, du kan justera styrkan beroende på din volym av hår, tryck försiktigt på hårklämmorna för att säkra dem.
- Hårringar dreadlocks tillbehör är ett bra tillbehör för hårförlängningar och flätning av långt hår, perfekt dekoration för olika frisyrer.
- Kan användas till vardags och vid många tillfällen som fest, modevisning, konsert, examensbal etc. och det är också lämpligt som en gåva till din älskare, familj, vän och medarbetare.

Objektnr 634726810

Visningar 30

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 1 jul 12:48

180 Stycken Hårringar

Pris

125 kr

SverigesMode

Trollhättan, Sverige

4.9

SverigesMode

Verifierad

Toppsäljare

2 685 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?