Beskrivning

Beskrivning: Louis Vuitton , Speedy 30, Damier Azur. Louis Vuitton Speedy väska lanserades 1930 och är en av Louis Vuittons absoluta klassiker och rent utav ikonisk. En handväska för the city life för den som gillar livet, vackra saker och lever on the go. Perfekt när man reser, alltid varit min handbaggage bestie. En tidlös klassiker som står sig och som bara stiger i pris år efter år.
Varumärke: Louis Vuitton
Modell: Speedy 30, Damier Azur
Storlek: 30 x 21 x 17 cm
Material: Canvas och läder beskrivs bra på hemsidan ; Damien Azur coated canvas with natural- cowhide leather trim , textile lining, gold colour hardware.
Skick: Begagnad, älskad väska som varit med i många år, med tänke på hur många år den varit med så är den i bra skick. Men självklart spår av användning såklart med mörknat löder och spår av användning på insidan då haft den länge, men oj vilken kvalitet. Den har många år kvar på nacken. Man får då verkligen vad man betalar för. Jag har verkligen älskat väskan och den har rest med mig på många roliga resor och fantastiska år i London, vilken bästis och resbuddy! Tagit så mycket bilder jag kan för att visa dess skick så bra jag kan. Nu är det dags för den att hitta ett nytt hem och komma på nya resor och äventyr. Bon voyage my beloved Speedy.
Div: Två läder handtag, dragkedja, ficka på insidan, original dustbag och original kvitto. Fun fact, inköpt på Louis Vuitton Bond Street London butiken 2008 när jag bodde i London inköpt som en födelsepaket till mig själv efter en jobbig tid och livet började arta sig igen och roliga tider i storstaden. Väskan har haft ett mycket roligt liv i London. Lite historia om väskan. Original kvitto och original dustbag inkluderas, se bilder.
Har varit inne på lagning på Louis Vuitton Sloane Street London då insidan fickan fått lagats, även detta kvittot medskickas. Detta skedde 2009. Notera att original låset är borta. Original kvitto och original dustbag medskickas. Nypris i dagsläget ca 17000kr, yikes!
Notering: Betalning inom 48h via Tradera, skickas via spårbar leverans, inga returer. Endast varan som är beskriven i annonsen är inkluderad i försäljningen. Se gärna mina andra annonser, rensar vid jämna mellanrum och säljer av. Endast varan som är beskriven i annonsen är inkluderad i försäljningen.

Objektnr 633790403

Visningar 596

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 28 maj 19:06

Louis Vuitton, Speedy 30, Damier Azur

Ledande bud

|

2 600 kr

Auktionen är avslutad

Reservationspris ej uppnått

Någon annan har föreslagit 3 000 kr.

likr01

Göteborg, Sverige

5.0

likr01

Verifierad

Toppsäljare

103 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket