Beskrivning

Två fraktalternativ:

18kr utan fodral
40kr med fodral

Tim Burton, den hyllade regissören som gjorde ”Alice i underlandet”, ligger bakom den här fantastiska filmen som blivit älskad av publik och kritiker i hela världen. Burton, Denise Di Novi och regissören Henry Selick har hämtat sin inspiration från Roald Dahls berömda barnbok. Genom att kombinera spelfilm med bild-för-bild-animation och datoranimerade specialeffekter har man lyckats skapa en fascinerande värld bortom din vildaste fantasi.

Efter en djärv räddning av en spindel, råkar den unge pojken James komma över några förtrollade krokodiltungor. James lämnar dem i trädgården, och snart växer det upp en jättelik persika! När han klättrar in i den möter han en brokig samling innevånare och tillsammans ger de sig ut på en magisk och spännande äventyrsresa.

Rösterna görs av en hel rad kända skådespelare, bl a Richard Dreyfuss, Susan Sarandon, Simon Callow och Jane Leeves. Randy Newmans omtyckta musik bidrar också till att göra den här klassiska äventyrshistorien till härlig underhållning för hela familjen!

Objektnr 633482135

Visningar 50

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 17 jun 00:21

James och jättepersikan ( 1996 ) - svensk text - OBS 2 fraktalternativ

Pris

199 kr

Videoakuten

Hyltebruk, Sverige

5.0

Videoakuten

Verifierad

Toppsäljare

1 115 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?