Beskrivning

1990 - Pretty Woman (Romantisk komedi). I fint begagnat skick.

Pretty Woman är en amerikansk romantisk komedifilm från 1990 i regi av Garry Marshall, med Julia Roberts och Richard Gere i huvudrollerna. Filmen hade biopremiär i USA den 23 mars 1990 och Sverigepremiär den 29 juni 1990.

Om filmen: Edward Lewis är en framgångsrik affärsman som skall ordna några affärer i Los Angeles i en vecka. Han kör vilse i staden och plockar upp en prostituerad, Vivian, som guide. Han känner sig ensam och betalar 300 dollar för att hon ska stanna en natt med honom på hans hotell. Efter den natten blir intresset djupare och eftersom han behöver en dejt till en affärsmiddag så erbjuder han henne en deal att han hyr henne under resten av den tid som han är kvar i stan.


Vinnarmejlet skickas ut av Tradera efter avslutad auktion. Vinnaren betalar frakten. Vinnarbudet ska betalas senast tre dagar efter avslutad auktion alternativt vid annan överenskommelse. Samfraktar gärna, så ta gärna en titt på vad jag har för auktioner på Tradera. Frakten är 51 kr (Postnord), vid köp av fler filmer, upptill tre är kostnaden densamma. Jag väljer lite högre frakt, men det är lite av en försäkring i och med spårningsnumret. Vid överenskommelse kan varan hämtas eller skickas med billigare frakt (obs, ej spårbart isf).

Objektnr 632162695

Visningar 23

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 4 jun 20:19

Pretty Woman med Richard Gere och Julia Roberts - Komedi DVD

Pris

50 kr

Slutar om

Nilsson1979

Falkenberg, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

480 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?