Beskrivning

Old Göso United States Germany-Bumber. Boy riding a cart.

Ytterligare ett föremål ur min samling som jag lägger ut till försäljning. Perfekt tillfälle att berika din samling eller börja på bästa sätt! Samlarföremål för dem som har en passion för denna roliga hobby. Bilen har sin originalnyckel, allt ser ut i mycket bra skick trots sina år, som inte är få.
Fungerar inte, nyckeln kan röra sig om man trycker på den och jag tvivlar inte på att om man skickar den på reparation kan man ge den liv. Den säljs som på bilderna, som utan tvekan är en del av dess beskrivning. Vid tveksamheter eller frågor, tveka inte att kontakta mig, samma sak om fler bilder önskas.

Mått
L : 7.4 cmter
H:8.4 cmter
B: 4.5 cmter

Leksaksmärket Göso är extremt populärt och dess föremål är utan tvekan en del av tusentals entusiaster och seriösa samlare runt om i världen. Om du är en av dem så har du möjlighet att berika din samling eller börja på bästa sätt.

Att tänka på vid budgivning/köp:

*Alla bud är bindande (lägg aldrig bud om du inte tänker fullfölja affären)! Köparen står för fraktkostnaden, fraktkostnaden står i auktionsbeskrivningen.
* Problem går ALLTID ATT LÖSA, ta kontakt så löser vi det gemensamt utan negativt omdömme.
* Varan skickas så fort betalningen är mottagen. Skickas alltid samma dag eller dagen efter. Därav tar mitt ansvar slut.

Se gärna mina andra auktioner-samfraktar.

OBS: Mera bilder kan skickas mot begäran.

OBS: Observera att Schenkers paket är försäkrade upp till 5000:-. Skulle ni på grund av detta önska annat fraktsätt vänligen kontakta mig.
Vid tvivel eller frågor, mera bilder? Tveka inte att kontakta mig.
Mvh

Objektnr 633788673

Visningar 82

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 28 maj 10:39

Göso US Germany-Bumber

Utropspris

|0 Bud

1 359 kr

Auktionen avslutades utan bud

Allinthisboutique

Göteborg, Sverige

5.0

Allinthisboutique

Verifierad

Toppsäljare

144 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?