Beskrivning

Vi har upptäckt oregelbundna rörelser på Monsterön
Vulkanen får ett utbrott som aldrig förr. Monster från hela världen samlas på ön, vad händer? De slåss inte ens mot varandra längre!
För är ett större hot lurar. Något stort nog att hota varje monster och få dem att slåss tillsammans mot samma fiende...

Var detta planerat? Vänta... Är detta ett kooperativt King of... -spel?

I King of Monster Island kommer spelarna att spela som gigantiska monster som måste arbeta tillsammans för att besegra en titanliknande Boss innan den bygger en interdimensionell portal. Varje tur kommer spelare att rulla tärningar för att skada undersåtar och Bossen, läka sig själva, få energi och köpa kort, flytta runt på ön, aktivera mänskligt stöd och öka berömmelse.

För Bossens handlingar styrs helt av själva spelet. Med hjälp av resultatet av tärningarna som rullats in i vulkanen kommer Bossen att flytta, aktivera sina undersåtar och attackera närliggande monster.
Deras mål: låta dess undersåtar sätta upp de pyloner som behövs för att bygga portalen. För att vinna måste spelarna besegra Bossen innan de lyckas aktivera portalen eller besegra ens ett enda monster.

Annars kommer jorden att raseras!

Objektnr 633632510

Visningar 106

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 2 jun 19:09

King of Monster Island - Oanvänt

Utropspris

|0 Bud

199 kr

Auktionen avslutades utan bud

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?