Beskrivning

Australiens bästsäljande författare Lucy Cavendish har skapat om sina mycket populära orakelkort för att specifikt rikta sig till unga kvinnor i dag. Cavendish försöker både stärka och underhålla och går samman med den världsberömda fantasykonstnären Jasmine Becket-Griffith för att skapa precis rätt mängd fräckhet och känslomässighet för att fängsla de mest oberoende av tonåringar. Både missanpassade, mystiker, sökare och vandrare kommer att fördjupa sig i de 45 vackert illustrerade korten, vart och ett med sitt eget vägledande budskap. Inom det storögda underverket Oracle of Shadows and Light möter du ärliga, förtjusande, fascinerande varelser, från skyddsänglar och skyddande älvor till kloka små häxor och söta spöken. Varje kort har en fördjupad guidebokpost med steg-för-steg-instruktioner för kraftfulla, exakta, helande avläsningar som kan forma din dag, år och framtid.

Samfraktar mina annonser så ta gärna en titt på övriga annonser. Betalning sker inom 5 dagar om vi inte kommit överens om annat.

”Som köpare har ni 14 dagars ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (SFS2005;59) när ni köper från oss. Vid retur är det ni som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna inom 30 dagar.”

Objektnr 633808478

Visningar 21

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 20 jun 15:46

Oracle of Shadows and Light - Lucy Cavendish

Pris

199 kr

Anglafrid

Gunnarskog, Sverige

5.0

Anglafrid

Företag

60 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?