Beskrivning

En vacker kortlek med 44 kort från bästsäljande författaren Diana Cooper, som erbjuder vägledning, visdom och uppmuntran att följa dina enhörningsguider på vägen till upplysning.
Upptäck hur du kan ansluta till dina enhörningsguider, gå vidare på din uppstigningsväg och attrahera mer kärlek, ljus, helande och lycka med dessa magiska kort.
Enhörningar är varelser från änglavärlden som återvänder till jorden för att hjälpa oss på vår väg till uppstigning. De ger budskap om hopp och påminner oss om att vara positiva när vi förbereder oss för en gyllene framtid. Bästsäljande författaren Diana Cooper har skapat denna fantastiska orakellek för att hjälpa dig att träffa din personliga enhörningsguide, ge dig ut på en andlig väg och arbeta med universums stora energier på din uppstigningsresa.
Att arbeta med de 44 vackert illustrerade korten kommer att inspirera och väcka ditt sinne till din andliga strävan. Du kommer att upptäcka hur du kan väcka dina psykiska förmågor, öppna ditt hjärta, vara redo att ta emot överflöd och välsignelser, stå i din kraft, ta emot själsläkning, stärka ditt förtroende, manifestera dina drömmar, lysa upp vägen för andra och nå din gudomliga potential .
The Magic of Unicorns Oracle Cards kommer att leda dig steg för steg på din resa mot upplysning. Låt enhörningarna visa dig vägen!

Samfraktar mina annonser så ta gärna en titt på övriga annonser. Betalning sker inom 5 dagar om vi inte kommit överens om annat.

”Som köpare har ni 14 dagars ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (SFS2005;59) när ni köper från oss. Vid retur är det ni som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna inom 30 dagar.”

Objektnr 633807726

Visningar 14

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 20 jun 15:33

The magic of Unicorns - Diana Cooper

Pris

229 kr

Anglafrid

Gunnarskog, Sverige

5.0

Anglafrid

Företag

60 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?