Beskrivning

Vår OpenDec02 DCC-dekoder är en mångsidig och pålitlig lösning för digitalstyrning av dina modelljärnvägslok. Dekodern erbjuder enkel installation och konfiguration, vilket gör den idealisk för både nybörjare och erfarna användare. OpenDec02 stödjer en bred uppsättning funktioner inklusive individuell adressinställning, hastighetskontroll med 128 steg och stöd för flera ljusfunktioner och potentiellt extern relästyrning. Den kompakta designen och de stora lödanslutningarna säkerställer pålitlig drift och lång livslängd.

OpenDec02 är helt open source, både hårdvarumässigt och mjukvarumässigt så Du kan i princip få den att bete sig precis som Du själv vill. Avancerad PID-kontroll och hantering av CV's gör att den kan konfigureras att bete sig precis som prototypen.

Dekodern är baserad på Raspberry Pi's microcontroller RP2040 och har 8MByte FLASH-minne på kortet samt 6 st 3.3V@4mA GPIO pinnar och 4 st 24V@500mA MOSFET-utgångar.

Länkar till datablad , användarmanual och detaljerad information medföljer alternativt så Googlar Du på produktens namn så hittar Du mer detaljerad information.

Kortet tillverkas i vår fabrik på Österlen, strax utanför Tomelilla så kom och var med i vår minirevolution med att få en dekoder som gör det vi vill utan att behöva bli fattig på kuppen.

Endast dekoderkortet ingår.

Dimensioner: 25mm x 20mm x 2.7mm
Vikt: 2g

Objektnr 633789739

Visningar 61

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 21 maj 13:57

Open source DCC lokdekoder (1 st)

Såld för

199 kr
Annonsen är avslutad

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?