Beskrivning

Sällan sett i Stockholms skärgård, av Magnus Rietz

Boken har av Skärgårdsstiftelsen utsetts till 2008 års vänbok.

Stockholms Skärgård är full av stängda och glömda, såväl som okända och gömda, ställen och företeelser. Fotografen Magnus Rietz har sedan länge känt till många av dem men är ständigt på jakt efter fler och hittar då och då nya. En blandning av de bästa har han satt samman och presenterar i denna bok. Han har ofta fått vänta länge och tålmodigt på sina möten och besök. Men det har det varit värt. För väl på plats har han fascinerats, fått fotografera samt uppleva spännande och vackra såväl som ruggiga och övergivna, men framför allt spektakulära, platser och händelser. Inte sällan har han mött ovanliga och färgstarka människor och fått ta del av deras liv och hemligheter.

Följ med på en resa till en rad sådana märkligheter. Författaren berättar om dem med inlevelse och uttrycksfulla bilder. Leta dig fram i mörka bortglömda bergrum, flyg över havsvidderna i Kustbevakningens spaningsplan, kliv ner i ett kokande ångmaskinrum, ro ut till ytterskären bland sjungande sälar. Var med och bli uppvinschad av helikopter ur en livflotte en iskall höstnatt, övernatta i kassunfyren mitt i havet, spräng livsfarliga kvarglömda minor på havsbottnen samt besök en rad andra sällan sedda ställen i Stockholms skärgård. Många av dem varken fotograferade eller visade tidigare. I denna bok står äntligen dörrarna en aning på glänt till dem.

Den inbundna boken (kartonnage) i förlagets dekorerade pärmar är helt ny och i nyskick. Boken är mycket rikligt illustrerad med fantastiska fotografier i färg.

Här kommer detaljerna:

Höjd/bredd ca 315/225 mm
Ryggbredd ca 22 mm
Vikt ca 1410 gram
Sidantal 215
Författare och fotograf Magnus Rietz
Förlag Balkong Förlag
Utgivningsår 2008
Språk svenska
ISBN 91-85581-21-4

Porto: Billigaste porto som jag kan hitta blir i ett registrerat paket med Schenker som kostar 73 kr. Boken kommer att bli mycket väl emballerad. Tänk på att det normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för ett paket med Schenker inom landet! Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DYGN EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektnr 633823872

Visningar 22

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 28 maj 18:22

Sällan sett i Stockholms skärgård - bland annat om Muskö

Utropspris

|0 Bud

130 kr

Auktionen avslutades utan bud

sthlmbiker

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

3 809 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?