Beskrivning

Ny oanvänd i förpackning!

Denna bärbara termiska skrivare levereras med ett 2 600 mAh uppladdningsbart inbyggt batteri, 1 rulle A4 papper, USB-C-kabel och manual.

Produktbeskrivning:

PeriPage P80 Portable Thermal Printer är en bärbar termisk skrivare utvecklad för att möjliggöra utskrift med din smartphone via Bluetooth och utan bläck. Den använder termisk tryckteknik och kräver inget bläck för utskrift. Det är snabbare, enklare och bekvämare än någon annan form av utskrift.

Den bärbara skrivaren PeriPage P80 är perfekt för att skriva ut PDF-filer, testpapper, webbsidor, bilder, grafik, etc.
Stöder en mängd olika termiska pappersstorlekar inklusive US Letter, A4, 4 tum, 3 tum och 2 tum (216 mm / 210 mm / 107 mm / 77 mm / 56 mm). Den kan skriva ut en mängd olika föremål som anteckningar, bilder, webbsidor, texter, anteckningar och listor, vilket gör det till ett mångsidigt verktyg för alla dina utskriftsbehov.

Stöder IOS och Android-mobiltelefoner via Bluetooth-anslutning. Slå på skrivaren genom att trycka på strömbrytaren i 2 sekunder först. För mobila enheter laddar du först ner appen (PeriPage) och går in i den, ansluter sedan till enheten via Bluetooth-funktionen. Om du behöver skriva ut med en dator, ladda ner drivrutinen först.
Medger inte bara enkel hantering av dina utskriftsuppgifter utan ger också en rad anpassningsalternativ. Du kan justera utskriftslayout, teckensnitt, utskriftsstorlek, lägga till bilder eller logotyper och till och med skapa mallar för återkommande utskriftsuppgifter. Det användarvänliga gränssnittet och avancerade funktioner förbättrar den övergripande utskriftsupplevelsen.
PeriPage-skrivaren förlitar sig på avancerad och miljövänlig teknik för bläckfria utskrifter. Den har förbättrad pappersutjämningsteknik för att säkerställa jämna och konsekventa utskrifter.

Se video:
https://youtu.be/F_AwsEReq_Q?si=De0SK_FloyWFb8UI

Objektnr 633745724

Visningar 51

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 19 jun 19:42

NY PeriPage P80 bärbar trådlös termisk skrivare batteri uppladdningsbar

Pris

899 kr

tmux

ÅKERSBERGA, Sverige

4.9

tmux

Företag

Toppsäljare

663 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?