Beskrivning

Hitman World of Assassination inkluderar även tre exklusiva art cards och en voucher nedladdningskod för att ladda ner spelet på Playstation 4!

Bli Agent 47 i det ultimata spionthriller-äventyret

Hitman World of Assassination förenar det bästa från Hitman, Hitman 2 och Hitman 3, inklusive huvudkampanjen, kontraktläget, escalations, elusive target-arkader och det nya Hitman: Freelancer. Upplev en sann världsomspännande spionthriller-kampanj i Hitman World of Assassination. Från ICA-anläggningen och Agent 47:s träning till den dramatiska slutet i Karpaterna i Rumänien, eliminera mål på så kreativa eller diskreta sätt du önskar.

Hitman World of Assassination inkluderar alla uppdrag från Hitman 1, 2 och 3 och förenklar sättet att spela igenom hela trilogin genom ett gränssnitt.

Besök exotiska, noggrant detaljerade platser fyllda med kreativa möjligheter - en taktil och uppslukande spelvärld som erbjuder oöverträffat spelarval och återspelningsmöjligheter.

Vart du ska gå, när du ska slå till och vem du ska döda - det är helt upp till dig.

Bli den Mästerliga Mördaren

Utför kontrakt försiktigt, kreativt eller kaotiskt och få ett efter-mission-betyg, från Lärlingsskytt till Expertmarksman – och naturligtvis det eftertraktade Tysta Mördaren.

När du bemästrar varje uppdrag kommer du att slutföra utmaningar och tjäna XP som ger nya dräkter, vapen, föremål och prylar för att ge dig en fördel när du spelar om uppdragen. Få en taktisk fördel genom att starta ett uppdrag från en ny utsiktspunkt eller låt din byrå förvara föremål åt dig.

Frihet i angreppssätt

Som Agent 47 har du full kontroll och världen kommer att reagera på vad du än gör. Ta ner dina mål på spektakulära och geniala sätt genom att använda en mängd verktyg, vapen och miljöelement.

Välj din startförklädnad, utrusta de bästa vapnen för jobbet och plantera utrustning att plocka upp vid ankomst. Utforska sedan platserna efter eget tycke, lyssna på konversationer, identifiera möjligheter att slå till och välj exakt hur du vill fortsätta.

World of Assassination

Från ett högoktanigt bilrace i Miami och glamour av en modevisning i Paris till en skyskrapa i Dubai, varje plats har skapats noggrant med en extremt hög nivå av detaljrikedom.

Drivs av IO Interactives prisbelönta Glacier-teknologi, livliggörs varje plats av upp till 300 fullt animerade NPC-karaktärer. Kombinerat med en taktil och uppslukande spelvärld är platserna byggda för att erbjuda oöverträffat spelarval och återspelningsmöjligheter.

Objektnr 616558042

Visningar 420

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Hitman World of Assassination (3 spel i 1) - Nytt till PS5 | Playstation 5!

Pris

548 kr

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 337 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?